Is uw kind verstandelijk en/of meervoudig beperkt of is er sprake van ASS?

 Kan uw kind niet praten, maar wil het toch iets vertellen?

 Vertoont uw kind gedrag dat u niet goed kunt begrijpen?

 Wilt u het contact met uw kind verbeteren, maar weet u niet goed hoe?

 

Dan is bewusd misschien iets voor u.

bewusd ondersteunt ouders en begeleiders van kinderen met een ernstige (meervoudig) verstandelijke beperking en/of autisme bij het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor hun kind.

bewusd is opgericht door twee zelfstandige ondernemers met een ruime ervaring op het gebied van communicatie en interactie.

bewusd is ontstaan vanuit de visie dat ieder kind recht heeft op optimale ontwikkelingskansen. Daar waar ontwikkeling bij gezonde kinderen meestal vanzelf gaat, is dit bij kinderen met een ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking en/of autisme niet vanzelfsprekend. Contact en communicatie zijn hét middel om ontwikkeling in gang te zetten en te stimuleren.

Bij bewusd staan contact, interactie en communicatie centraal. 
Alle mogelijkheden die het kind ter beschikking heeft, zetten we in om het contact met de omgeving te verbeteren.

Als u bewusd inschakelt, kunt u onze begeleiding financieren vanuit het persoonsgebonden budget of op offertebasis. Ook behandeling in Zorg in Natura (bh- alg ZIN) is mogelijk omdat wij een samenwerkingsverband hebben met Milo.  In sommige gevallen is het aanvragen van een nieuwe indicatie niet nodig. Wij bieden ondersteuning in de regio van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen en Arnhem.

 

Voor de algemene voorwaarden, zie Nadere kennismaking.